Een bloeiende praktijk door wervende communicatie

Trainingen

Ik verzorg trainingen over

  • effectief zakelijk sociale media-gebruik (zie hieronder over Twitter&Co)
  • wervend schrijven voor je website
  • zakelijke columns en blogs schrijven
  • persbeleid en persberichten schrijven

Hieronder lees je meer over mijn aanbod.


Twitter&Co: sociale media met effect

Profielfoto twitterIk wil je graag wijzen op de training ‘Twitter&Co: sociale media met effect’ die ik voor zelfstandige zorgverleners heb ontwikkeld. Twitter&Co is een live online training van vier lessen waarin je leert hoe je twitter, facebook en een zakelijk blog in kunt zetten om meer cliënten aan te trekken.

Ook deze training is heel praktisch: naderhand weet je niet alleen hoe je de betreffende media effectief kunt inzetten, maar heb je onder andere ook je doelgroep en doelen voor ogen en een planning uitgewerkt. Ook kun je al je vragen stellen.

De eerstvolgende training gaat op 25 januari 2016 van start. Aanmelden kan nog net!

Meer lezen over Twitter&Co.


Een Vliegende Start Dag

Misschien is een groepsprogramma over de sociale media (nog) niets voor jou en heb je er meer behoefte aan om samen achter de computer aan de slag te gaan voor jouw praktijk.

  • Misschien omdat je mijn hulp precies op maat wil om je facebook- of twitteraccount goed in de steigers te zetten.
  • Of omdat je graag een goede (en snelle) start wil maken met de basiskennis van de sociale media.

Dan is een Vliegende Start Dag echt iets voor jou! We gaan een hele dag met z’n tweeën aan de slag met facebook, twitter of bloggen. Ik vertel je hoe het betreffende medium in elkaar zit en hoe je het kunt gebruiken voor de vindbaarheid van je praktijk, maar we gaan vooral praktisch aan het werk. Centraal staat waar jij tegenaan loopt en we staan net zo lang bij een onderdeel stil als nodig is om verder te komen.

Denk aan het (zo nodig) aanmaken van een account, het toevoegen van foto’s, het plaatsen en inplannen van berichten of artikelen. Ook bespreken we uitvoering welke soorten berichten je in de toekomst kunt gaan plaatsen en als er voldoende tijd is gaan we er meteen wat schrijven. Je krijgt een basiswerkboek mee waar je naderhand alle tips en trucs en stap-voor-stap-uitleg in terug kunt vinden.

Heb je hier belangstelling voor? Mail of bel me vrijblijvend, zodat ik je meer informatie kan sturen.


Op maat of open inschrijving

Verschillende keren per jaar organiseer ik trainingen met open inschrijving. Via mijn website, nieuwsbrief en sociale media kun je daarvan op de hoogte blijven. Je kunt me ook uitnodigen voor een training op maat: alleen voor jezelf, voor een team of voor een groep ondernemers in de zorg.

Al mijn trainingen zijn, net als mijn begeleiding op maat, praktisch ingericht. Niet alleen theorie over hoe het zou móeten, maar meteen aan de slag in jouw eigen situatie.

Wil je meer weten over de mogelijkheden of een afspraak maken? Neem gerust contact op.

Of kies voor

Top