Een bloeiende praktijk door wervende communicatie

Ervaringen opdrachtgevers

Dit zeggen opdrachtgevers over hun samenwerking met Karssen Communicatie:

Edy KlaassenGerdien is flexibel, enthousiast en zeer prettig om mee samen te werken. Ze heeft aan een half woord genoeg en werkt zeer gestructureerd. Haar schrijfwerk is van uitstekende kwaliteit en levert ze liefst ruim voor de deadline in. We vragen haar niet voor niets regelmatig om teksten voor ons te schrijven!

Edy Klaassen, communicatieadviseur Westfriesgasthuis

Jannie van der SchorsGerdien heeft me geholpen om te kijken naar hoe ik mezelf meer en beter in de markt kan zetten. Ze heeft met me meegedacht, zich verplaatst in mijn soort werk en wat daarvoor nodig zou zijn. Ik kon (en kan) met een gerust hart alles wat ik schreef naar haar toe sturen om het in een presentabele tekst terug te krijgen. Dit gaf me rust en ruimte om meer te durven.

Janny van der Schors, contextueel therapeut PCPH

Wim SuurmondIk was niet helemaal tevreden over mijn website, maar kwam zelf niet echt verder met wat er moest veranderen. Een uurtje praten met Gerdien Karssen zette me op het spoor m.b.v. een tiental tips. Precies wat ik nodig had! Bedankt Gerdien.

Wim Suurmond, psychosociaal en pastoraal hulpverlener Release

Liesbeth van TongerenVan Gerdien ontvingen we een overzichtelijk advies waarin ze heel goed onderbouwd tot een aantal kant-en-klare adviezen kwam die we stuk voor stuk konden doorvoeren in het opstellen van het jaarverslag. Heel doeltreffend en handzaam!

Liesbeth van Tongeren, P&O en Kwaliteitszorg Hospice Dome

Vind op LinkedIn meer ervaringen van mensen die met Gerdien hebben samengewerkt.

Denk je dat ik jou ook kan helpen en ben jij wellicht mijn nieuwe opdrachtgever? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Top