Een bloeiende praktijk door wervende communicatie

Gratis

E-book ‘Elke week in de krant’

Het sturen van een persbericht is nog altijd de belangrijkste manier om nieuws in een bedrijf onder de aandacht van de media te brengen. Dat blijkt keer op keer uit onderzoek.

Publiciteit is een effectieve manier om aan je naamsbekendheid en zichtbaarheid te werken. En dat is heel belangrijk, want hoe kunnen nieuwe cliënten bij jouw praktijk aankloppen als ze niet weten van je bestaan?

52 onderwerpen voor een persbericht

Regelmatig merk ik echter, bijvoorbeeld bij mijn eigen opdrachtgevers, dat ondernemers niet precies weten waarover ze een persbericht zouden kunnen schrijven. Toch schuilen er meer nieuwswaardige momenten in je dagelijks werk dan je denkt! Daarover gaat mijn gratis e-book ‘Elke week in de krant voor een bloeiende praktijk’. Met 52 toegelichte onderwerpen wil ik je inspireren om vaker de pers in te lichten over wat zich allemaal in jouw praktijk afspeelt!

Wil je het e-book gratis in je mailbox ontvangen? Vul dan hiernaast het formulier in en je kunt nog vandaag aan de slag! Daarnaast stuur ik je dan regelmatig andere tips en adviezen voor effectieve zakelijke communicatie. (Je kunt je daarvoor natuurlijk altijd weer afmelden.)

Waardevolle adviezen en tips 

Via twitter en facebook geef ik bijna dagelijks waardevolle tips over zakelijke communicatie, bijvoorbeeld over het effectief inzetten van sociale media, het schrijven van een nieuwsbrief en het verwerven van publiciteit.

Daarnaast schrijf ik regelmatig artikelen met uitgebreidere adviezen over deze onderwerpen. Deze artikelen vind je op de website, maar verspreid ik ook via mijn nieuwsbrief ‘Jouw bloeiende praktijk’. Als je het gratis e-book ‘Elke week in de krant’ aanvraagt via het formulier rechtsboven, ontvang je voortaan ook deze adviezen in je mailbox. Wil je het e-book niet, maar wel de nieuwsbrief, dan kun je je daarvoor hier inschrijven. Uiteraard kun je je hier ook altijd gemakkelijk weer voor afmelden en deel ik je gegevens met niemand anders!

Top